Svendborg – nu med strand

Hvor vi nyder en sjælden sommer 2017-solskinsdag på stranden, Henrik syr korssting (eller noget) på sit forsejl og en af tvillingerne kommer lidt for tæt på en hveps.

Ja overskriften på dette indlæg er jo nok liiidt misvisende. For strengt taget har stranden ved Svendborg jo eksisteret i mange år, men vi har bare først opdaget den nu. En mellemstor provinsby med bynær strand – dét er da en go’ kombination! Derfor synes jeg indlægget om Svendborg (fra sidste år) fortjener et supplement. Og når nu sommervejret anno 2017 endelig viser sig fra solsiden, pakker vi den helt store strandtaske.

[…]

Svendborg

Vi sejler butterfly gennem Svendborgsund, mens Raketten får et bad i cockpittet. Det er altid skægt at sejle i en rende der er så smal og trafikeret – det vrimler med både i alle størrelser og udformninger. På vej ind i den gamle havn krydser vi vores venner, Jeanne og Allan, og deres to drenge. De er på vej fra Aarhus på et års sejlads ned gennem Europa. Næste havn er Travemünde. Det er lige noget der kan få os til at drømme. Go’ vind til Fortuna!

IMG_3456

[…]