Aarøsund

Hvor vi pakker os ind i fleecetæpper, klipper Raketten og venter på automatens helbredelse…

Overskyet og 13 s/m fra vest – det river og rusker. Brrr, en kontrast til i går. Frem med varmetæppet, skoldhed kaffe og en go bog, mens Raketten har fået fripas til at ligge i bar røv og game i sin kahyt. Der er dømt doven putte-hyggedag i båden.

[…]

Fredericia

Hvor vi måske finder vores cykler, møder en pige med lidt for mange gulerødder og løber ind i endnu en fest…

Av av av, min dumme ryg! Den er simpelthen ikke bygget til at ligge i den hårde, bulede seng i vores kahyt. Og nu kan den ikke mere. Noget må der gøres, så vi beslutter os for at stikke til Fredericia og se, om vi kan finde en madraspusher.

Det viser sig at være et godt valg, for de seneste dages solskin og vindstille bliver afløst af overskyet og 8-10 s/m, og så er en by jo vældig skøn.

[…]

Schickimicki i Dyvig

Efter aftensmaden beslutter vi os for, at vi vil have dessert på hotellet. Nok med primitivt sejlerliv, gummistøvler og plastickrus, nu vil vi forkæles! Så vi begiver os ind ad broen og op til det idylliske rød-hvide Dyvig badehotel, der troner så smukt mellem vigen og skoven.

– Wuåuw hvor najs! Det er nok det fineste hotel jeg nogensinde har været på!, udbryder Raketten, idet vi åbner den store fløjdør ind til restauranten. Og pludselig bliver jeg pinligt bevidst om, at jeg ikke har været i bad i to dage, og i øvrigt har bare fødder. Måske en aaanelse underdressed?

DSCF3214

For Dyvig badehotel er virkelig nice, med draperede brokadegardiner og guldpaneler, elghovede på væggen og… er det ikke ægte Flora Danica til 30.000,- for en sukkerskål, der står der?!

[…]

Dyvig bro

Efter en forrygende sejlads over Genner bugten lister vi os gennem den kun fem meter brede kanal midt i Stegsvig. Man kan næsten røre stranden på begge sider og Raketten kravler op i masten og dirigerer os igennem. Inde i vigen skal vi vælge om vi vil gå til styrbord ind i Dyvig bådelaug eller til bagbord ind i Dyvig Bro. Vi kan ikke stå for det idylliske Dyvig Badehotel, der er som taget ud af en gammel dansk film, så valget falder på Dyvig Bro.

DSCF3183

[…]