20. juli 2016

FOR FULDE SEJL

En blog om en børnefamilies tursejlads til danske havne.

_DSC0121

Når vi runder den grønne bøje ud for Aarhus, falder min hvilepuls. Nu skal vi bare være – og være sammen.

Jeg hedder Marie, er gift med Thomas, og sammen har vi Raketten på 9 år. Vi bor i Aarhus, og som de fleste andre børnefamilier, er der drøn på hverdagen.

Derfor elsker jeg at sejle. Det er der hvor tiden bestemmer over mig. Hvor hverdagen bliver simpel, og hvor livet foregår på ganske få kvadratmeter, men med meget højt til loftet og langt til horisonten.

Vores båd hedder Frigga og er en X-362. Det er en 36 fods sejlbåd, som vi købte i 2014 og sejlede hjem fra Holland. For læsere der ikke er garvede udi både, så er det en sejlbåd på ca. 11 meter, og der er både toilet, varmt vand og oliefyr i sådan en – foruden to kahytter og samtalekøkken. Frigga har hjemme i Sejlklubben Bugten i Aarhus.

Vi sejler rundt i dansk farvand og selvom vi drømmer om engang at tage den store tur mod fjerne kyster, så ved vi at eventyret ikke nødvendigvis skal findes langt væk – det ligger lige bag den næste bølge.

Bloggen her handler om danske havne. Den er ikke en havnelods – det lader jeg andre om. Jeg skriver om hvad vi oplever i havnene, og så skriver jeg om sejlerlivet som børnefamilie.

Du er meget velkommen til at kommentere på mine opslag, og også gerne give tips til skønne havne, vi endnu ikke har besøgt.

Vi ses på havet, kærligst Marie

Følg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.